achtergrondfoto edgi

Aanmelden

Wie kunnen meedoen aan het EDGI -NL onderzoek?

Voor EDGI-NL zijn we op zoek naar mensen die:

1  nu of in het verleden een eetstoornis (anorexia nervosa, boulimia nervosa of eetbuistoornis) hebben ervaren.

2  nooit een eetstoornis hebben gehad.

Verder geldt dat je 18 jaar of ouder bent en dat je in Nederland woont.

 

Ik heb interesse in deelname

Als je aan bovenstaande kenmerken voldoet en interesse hebt om mee te doen aan dit onderzoek kun je op de link onderaan deze pagina klikken. Je komt dan terecht bij het uitgebreide informatieformulier voor het EDGI-NL onderzoek. Lees dit formulier rustig door. Mocht je nog vragen hebben kijk dan bij de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op via het Contactformulier of via ons E-mailadres.

Als je besluit om mee te willen doen aan het EDGI-NL onderzoek kun je je onderaan het informatieformulier via een knop aanmelden. Je komt dan op een beveiligde pagina terecht waar je jouw persoonlijke gegevens kunt achterlaten.

Na het invullen van je gegevens ontvang je een e-mail van EDGI-NL met daarin de link naar de eerste vragenlijst. Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 20 minuten. Met deze vragenlijst wordt bepaald of je geschikt bent om mee te doen aan het tweede deel van dit onderzoek. Als je mee mag doen nemen wij kort contact met je op om extra uitleg over het onderzoek te geven. Daarna ontvang je een informatiebrief, met toestemmingsformulier, voor het tweede deel van het EDGI-NL onderzoek. Na ontvangst van het toestemmingsformulier,  krijg je weer per e-mail een link naar een aantal vragenlijsten en per post een spuugbakje opgestuurd om je DNA te verzamelen.

Je kunt je deelname aan EDGI-NL op elk moment beëindigen.