Hartelijk dank!

 

Je hebt zojuist een vragenlijst ingevuld om te kijken of je geschikt bent om mee te doen aan het EDGI-NL project, een onderzoek naar de genetische achtergrond van eetstoornissen. Hieruit blijkt dat je mee mag doen met het tweede deel van het EDGI-NL onderzoek. We zullen contact met je opnemen voor extra uitleg over het onderzoek. Daarna krijg je een mail met uitgebreide informatie over dit deel van het onderzoek opgestuurd. Lees deze informatie goed door. Als je mee wilt doen, kun je via een beveiligde link het toestemmingsformulier invullen.

In de vragenlijst kwamen vragen over eetproblematiek aan de orde. Misschien heb je sommige vragen als confronterend of vervelend ervaren.

Als je door het invullen van deze vragen het idee hebt gekregen dat je klachten ervaart, kun je het beste contact opnemen met je huisarts.

Voor klachten met betrekking tot eetproblematiek zou je ook via de onderstaande website hulp kunnen vragen: www.hulpbijeetproblemen.nl

Mocht je nog vragen hebben over dit onderzoek of meer informatie willen dan kun je contact opnemen met de hoofdonderzoeker Rita Op ’t Landt-Slof.

 

Nogmaals hartelijk dank voor je deelname aan dit eerste deel!